Structuurvisie


Schetsschuit

Dit project wordt mede gefinacierd door de provincie Gelderland

Spöllen in 't zand!

Denk mee over de nieuwe natuurlijke speelplek

24-11-2016

Het kan niet anders dat er in onze gemeente nog inwoners zijn die warme herinneringen koesteren aan de voormalige Leeuwenkuil in de Besselinkschans. Ouders maakten gezellige uitstapjes naar de plek waar je als kind lekker kon spelen in het zand. Hoe mooi zou het zijn als dat terug komt?!

Vanuit de schetsschuit en de themagroepen voor de Besselinkschans is het idee naar voren gekomen om in de sfeer van de Leeuwenkuil een nieuwe natuurlijke speelplek aan te leggen nabij de uitkijktoren aan de Schansweg. We willen dit idee omarmen en samen met een werkgroep aan de slag om het project uit te werken en uit te voeren. We willen de speelplek in 2017 gaan aanleggen.

Denk mee en geef je nu op!
Voel jij je ook geroepen om hier een bijdrage aan te leveren? De bedoeling is om in december met een enthousiaste groep aan de slag te gaan. Via een aantal bijeenkomsten hopen we tot een goed plan voor een mooie speelplek te komen. Wil je je opgeven voor de werkgroep? Laat het dan vóór 5 december weten aan Leonie Heutinck van de afdeling Omgeving bij de gemeente Oost Gelre. Haar e-mailadres is l.heutinck@oostgelre.nl. Wij hopen op leuke reacties!